Vereeuwig jullie liefde in een herdenkingsdiamant

Maak liefdevolle momenten tastbaar en onuitwisbaar

Een herinnering voor het leven met een persoonlijke huisdierendiamant

Bewaar de echo van je huisdier in een uniek en stijlvol sieraad

Een persoonlijk sieraad op maat van jouw herinnering

Een juweel gemaakt uit liefde, vriendschap en verbondenheid

Aandenken aan je dier
Diamant van as huisdier
Juweel van as huisdier

Huisdierdiamant: een blijvend aandenken aan je geliefde viervoeter

Wanneer jouw lieftallig huisdier komt te overlijden, breken er emotionele tijden aan. Je denkt nog vaak terug aan hun warm gezelschap en liefde en kijkt misschien regelmatig naar foto’s. Wil je jullie liefdevolle herinnering echt tastbaar en onuitwisbaar maken? Kies dan voor een huisdierdiamant, gemaakt van het organisch materiaal van je viervoeter.

Infinity Tree Diamonds vertaalt jouw emotie en herinneringen naar een duurzaam en oogverblindend sieraad van je overleden huisdier. Met meer dan 40 jaar ervaring in het diamantslijpen, begeleidt Johan jouw respectvol en sereen doorheen elke stap van het proces. Neem contact op en bekijk onze mogelijkheden. Samen zoeken we naar de mooiste huisdierdiamant die jij jezelf en je huisdier kan geven.

Een persoonlijke en unieke diamant

Op zoek naar een tastbare en onuitwisbare herinnering aan jullie liefdevolle momenten? Of nood aan een houvast in moeilijke tijden? Laat een diamant vervaardigen uit organisch materiaal dat symbool staat voor jullie liefde.

Wij laten jouw herdenkingsdiamant groeien uit de bloem die je kreeg op jullie eerste date of uit de vacht of as van je overleden huisdier. Bepaal zelf de vorm en de kleur en verwerk hem tot een adembenemend en duurzaam juweel. Draag je diamant aan je hals, aan je pols of in je oren. Maak jullie warme herinnering voor altijd tastbaar en onuitwisbaar.

  • Persoonlijk, stijlvol en op maat
  • Vervaardigd uit organisch materiaal
  • Vormt een eeuwige herinnering
Een persoonlijke diamant gemaakt uit as of haar

Wat is een huisdierdiamant?

Een huisdierdiamant is een sieraad gemaakt van het organisch materiaal van jouw overleden huisdier. Voorbeelden hiervan zijn een diamant voor je hond, een sieraad voor je kat of een herdenkingsjuweel voor je paard. Denk aan een plukje vacht, een deel van de assen van je gecremeerde huisdier of een voorwerp met emotionele betekenis dat koolstof bevat.

De diamant vereeuwigt de unieke band die jij had met je huisdier. Het sieraad geeft jou een tastbaar aandenken aan al die warme, liefdevolle en zeldzame momenten. Draag het aan je pols, in je oren of aan je hals. Zo heb jij je dierbaar huisdier voor altijd dichtbij. Geef hen het licht dat ze verdienen.

Aandenken aan je huisdier
Persoonlijk aandenken huisdier

Een unieke, persoonlijke en stijlvolle dieren herinnering  

Een huisdierdiamant bevat een stukje haar of as van je hond, kat of paard, verwerkt tot een unieke geslepen groeidiamant. Door jouw verhaal te vertellen aan Infinity Tree Diamond, bewandel je stap voor stap jouw persoonlijke verwerkingsweg. Samen bekijken we hoe we jouw viervoeter een waardige herinnering geven. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen. Het resultaat is een uniek, persoonlijk en stijlvol sieraad, vervaardigd uit pure liefde.

Infinity Tree Diamonds werkt uitsluitend met beoordeelde en gecertificeerde diamanten met bijvoorbeeld het IGI Certificaat.

Hoe maken wij jouw huisdier diamant?

Wanneer jij kiest voor een huisdierdiamant van Infinity Tree Diamond, begeleidt Johan jou persoonlijk doorheen het hele proces. Van het luisteren naar jouw verhaal over het ontwerpen van jouw uniek juweel, tot het afleveren van de adembenemend diamant. Afhankelijk van de grootte en het ontwerp van jouw huisdierdiamant, neemt het volledige proces ongeveer 4 maanden in beslag.

Ontdek hoe wij jouw herdenkingsdiamant vervaardigen:

1. Persoonlijke ophaling

Johan haalt het plukje vacht of deeltje van de assen op dat je bewaart in de Infinity Box. Deze vormen de grondstof voor jouw diamant. Voor het verwerken van as hebben we ongeveer 120 gram nodig. Een haarplukje van 1 gram volstaat. Of combineer beide bronnen.

2. Vacht of as van je huisdier

De materialen beschikken over koolstof, de essentiële stof voor het maken van je groeidiamant. Dit wordt uit de vacht of as van je huisdier gehaald door een specifiek proces dat je koolstofcomponent isoleert.

3. Groei van je diamant

Om de natuurlijke omstandigheden na te bootsen waarin een diamant groeit, onderwerpen we het koolstofcomponent aan extreem hoge temperatuur en druk. Hierdoor rangschikken de koolstofatomen zich in een diamantstructuur.

4. Vorm van je diamantkristal

Jouw diamantkristal krijgt vorm. Hoe lang dit proces exact duurt, is afhankelijk van de grootte van je diamant.

5. Afwerking van huisdierdiamant

We slijpen en polijsten je diamant om de gewenste vorm, facetten en glans te bekomen.

6. Voor eeuwig verenigd

Je huisdierdiamant is klaar. Kies eventueel een bijkomend juweel. Koester je liefdevolle herinnering.

Een sieraad van jouw overleden huisdier op maat van jouw herinnering

Infinity Tree Diamonds vervaardigt herdenkingsdiamanten met het haar of de as van je overleden huisdier. Maar ook andere bronnen zijn geschikt, mits we er koolstof aan toe voegen. Denk aan foto’s, stukjes kleding, tekeningen of bloemen die de herinnering aan jouw hond, kat of paard levend houden.

Stel de huisdierdiamant van jouw dromen samen:

  • Bepaal zelf de slijpvorm: briljant, princess, radiant, heart of ruw.
  • Kies de grootte: vanaf 0.10 karaat tot 2.50 ct (karaat).
  • Selecteer de kleur: geel, blauw of kleurloos.
  • Voeg eventueel een geelgoud, witgoud, roségoud of platinajuweel toe van Infinity Tree Jewels. Wij plaatsen je diamant zorgvuldig in een ring, armband, hanger of oorbellen.
  • Maak je herdenkingsjuweel af door de naam van je huisdier te graveren met laserinscriptie.

Hoeveel kost een huisdierdiamant?

Kies je voor een herdenkingsjuweel van Infinity Tree Diamonds, dan investeer je in een tastbaar aandenken voor het leven. We hanteren een aantal basisprijzen, maar het is mogelijk om jouw diamant volledig op maat samen te stellen. Houd hierbij rekening met een aantal elementen die jouw kostenplaatje beïnvloeden.

  • De grootte van je diamant
  • Een bijpassend juweel
  • Het aantal diamanten

Infinity Tree Diamonds streeft ernaar om elke klant een diamant te bezorgen die de hoeveelheid liefde waardig is. Ben je, om bepaalde redenen, toch niet 100% tevreden over het resultaat? Dan bekijken we samen hoe we dit ongemak oplossen. Vragen over onze prijzen of services, raadpleeg dan zeker onze veelgestelde vragen over een herdenkingsjuweel.

Bewaar de echo van jouw huisdier in een diamant van Infinity Tree Diamonds

Bij Infinity Tree Diamond kies je voor een huisdierdiamant, een love diamond of herdenkingsdiamant. Stuk voor stuk gemaakt van organisch materiaal en 100% uniek en persoonlijk, net zoals jullie liefde, vriendschap en verbondenheid. Bewaar jullie liefdevolle momenten in een duurzame en unieke diamant.

Reken op de meer dan 40 jaar ervaring van diamantslijper Johan, die zorgt voor ongeëvenaarde schoonheid en vakmanschap. Hij haalt je organisch materiaal zelf op, begeleidt jou doorheen alle volgende fases van je groeidiamant en levert je uniek juweel persoonlijk af aan je deur.

Vul ons contactformulier in of neem contact op met Johan. Droom alvast van een stijlvol en discreet juweel dat jou en je huisdier voor eeuwig met elkaar verbindt.

Blijvende herinnering aan je dier

Persoonlijke en respectvolle begeleiding

Reken op de expertise en jarenlange ervaring van Infinity Tree Diamonds, jouw partner in het bewaren van tederheid en herinneringen.

Johan haalt het organisch materiaal persoonlijk bij je op. En levert het daarna discreet af voor productie. Is jouw schitterende diamant klaar? Dan bezorgt hij jouw juweel aan huis.

  • Discrete en respectvolle begeleiding
  • Persoonlijke en deskundige service
  • Jarenlange ervaring
Johan: maker van jouw persoonlijke diamant